+34 687 96 59 02 lesguilles@gmail.com

Login

Registra't

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Contrasenya*
Confirm Password*
Nom*
Cognoms*
Aniversari*
Email*
Telèfon*
País*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Accepteu tots els termes i condicions abans de passar al següent pas

Ja ets membre?

Login
+34 687 96 59 02 lesguilles@gmail.com

Login

Registra't

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Contrasenya*
Confirm Password*
Nom*
Cognoms*
Aniversari*
Email*
Telèfon*
País*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Accepteu tots els termes i condicions abans de passar al següent pas

Ja ets membre?

Login

Política de Privacitat

Les Guilles, Junts pels Camins
Política de Privacitat de "Les Guilles, junts pels camins"

POLÍTICA DE PRIVACITAT DE XARXES SOCIALS

En compliment del Reglament UE 2016/679, de 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil en la Xarxa Social Facebook, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades de LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS :

G-63597538
PLAÇA DE LA VILA, S/N (08593) TAGAMANENT

lesguilles@gmail.com

httpS://www.lesguilles.cat/

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS , mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment pel tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només seran utilitzades dintre de la mateixa Xarxa Social. No són incorporades a cap sistema de tractament.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició, exercitats davant LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o bé a través de correu electrònic lesguilles@gmail.com d’acord amb el RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

 • Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.

 • Rectificació: Només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS , per exemple, eliminar comentaris publicats en la pròpia pàgina.

 • Normalment, aquest dret deurà exercir-lo davant la Xarxa Social.

 • Supressió i/o Oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a

  aquella informació que es trobi sota el control de LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS , per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

  LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS realitzarà les següents actuacions:

  • Accés a la informació pública del perfil.

  • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de LES

   GUILLES, JUNTS PELS CAMINS

  • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.

  • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es van publicar en el perfil de l’usuari.

   L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per això deurà accedir a la seva configuració de privacitat.

PUBLICACIONS

L’usuari, una vegada unit a la pàgina de LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportats per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decoro, i/o que infringeixin o violin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS no es farà responsable del contingut que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privadesa.

Les imatges que puguin publicar-se en la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS, però sí que romandran a la Xarxa Social.

CONCURSOS I PROMOCIONS

LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en aquesta. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, ni les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

PUBLICITAT

LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la normativa vigent de protecció de dades i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privadesa de la Xarxa Social: Facebook:

https://www.facebook.com/help/323540651073243/